Kies een categorie
Home / NIEUWE ITEMS / LED FLITSER - HIDE AWAY - AXITECH UR03 ECE R65 - ORANJE

LED FLITSER - HIDE AWAY - AXITECH UR03 ECE R65 - ORANJE

LED FLITSER - HIDE AWAY - AXITECH UR03 ECE R65 - ORANJE
0 Reviews | Review toevoegen

Compact "Hide-away" LED flashlight - built-in

Artikelnummer

500233 

€ 62,99 *
Prijs per stuk

 

Het aantal Spaarpunten dat u voor dit product ontvangt is 2
Aantal: 
Bestellen

Axixtech Uro 3 is een helder glas, compacte "Hide-Away" (voor inbouwmontage) LED-flitser / flitslicht. Ondanks zijn grootte wordt een extreem sterk en helder licht verkregen. De lamp is R65 goedgekeurd en kan dus worden gebruikt op de openbare weg Kabellengte van 2 meter!

De stroboscooplamp is gemonteerd in een gat van 25,4 mm (1 inch) met behulp van de meegeleverde rubberen pakking. De rubberen afdichting wordt eerst in het gat gedrukt, waarna de lamp wordt ingedrukt en op zijn plaats wordt geklikt. De inbouwdiepte is 40 mm.

Gedetailleerde handleiding en bijbehorende installatie-instructies zijn inbegrepen

Het licht heeft 16 verschillende flitspatronen en de lichten kunnen in 2 verschillende groepen worden verdeeld, zodat ze afwisselend knipperen (bijv. Rechts / links of hoger / lager).

Installatie:
De lampen kunnen eenvoudig als gewone lampen worden aangesloten, met respectievelijk rood en zwart, plus en minus:
    Rood = plus (12V-24V)
    Zwart = minus / aarde
    Geel = synchronisatie, flitspatroon en groepering

flitspatronen
Wanneer de gele kabel is aangesloten op de plus, gaat het lampje naar het volgende flitspatroon. Drie snelle pulsen op plus stellen het patroon in op 1.

De zaklantaarn heeft een ingebouwde geheugenfunctie, wat betekent dat hij automatisch het laatst gebruikte flitspatroon selecteert.

Groepering:
Wanneer u zowel rood als geel aansluit op plus, start de groeperingsinstelling. Het lampje knippert één of twee keer om de ingestelde groep weer te geven. U kunt de groep wijzigen door de gele draad aan te sluiten op de plus. Zodra u de lamp uitdoet, onthoudt hij die instelling.

metingen:
    Diameter (boven): 35 mm
    Diameter voor gatgrootte: 25,4 mm
    Totale lengte: 39 mm
    Montagediepte: 40 mm
    Kabellengte: 2 meter

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Menu
Zoeken
Wishlist
Account
menu icon
Cart


We willen u er nadrukkelijk op wijzen dat de getoonde logo's en/of beeldmerken op deze webshop louter indicatief zijn. Deze zijn niet origineel en geven niet aan dat het product gemaakt  en/of gekeurd zijn door de merkhouder. Ze geven enkel aan dat het product geschikt is voor een bepaald merkvoertuig.

Door op accepteren te klikken geeft u aan hier van kennis te hebben genomen.