Kies een categorie
Home / LUCHTHOORNS / LUCHTHOORNS

LUCHTHOORNS

filter icon Filter

Filter

close
0
Onbeperkt
  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

 

Laat de wereld horen dat jij eraan komt, trek de aandacht met de topkwaliteit air hoorns van BASURI®, Nedking of Hadley. Bij ons kun je kiezen uit verschillende luchthoorns voor je vrachtwagen in diverse lengtes en kleuren, ieder met een eigen geluid. Kies jouw sound!

 

Welke luchthoorn past bij jou?

Bij Truckjunkie vind je allerlei luchthoorns met bijzondere geluiden, zoals de macarena, de James Bond-soundtrack en het grappige baby shark-deuntje. Ook Mission Impossible, The Final Countdown en andere coole nummers zijn van de partij. Welke tune past bij jou?

 

Wie monteert jouw luchthoorn op je truck?

Om zo’n fraaie luchthoorn optimaal te laten werken raden wij aan om de installatie te laten uitvoeren door een gekwalificeerde monteur. Dan weet je dat hij altijd goed werkt. Bestel jij een luchthoorn bij Truckjunkie? Let er dan wel op dat er een luchtaanvoer op je truck aanwezig is, want die wordt niet meegeleverd.

 

Wat zijn de voordelen van een luchthoorn?

Air horns zijn niet alleen voor het vermaak, met de looks laat je zien dat jij er echt verstand
van hebt. Maar een luchthoorn op je vrachtwagen heeft ook nog andere pluspunten:
  • Veiligheid: een luchthoorn hoor je al van veraf. Je gebruikt hem natuurlijk om andere weggebruikers te waarschuwen in noodsituaties. Het oorverdovende geluid komt binnen en houdt iedereen scherp;
  • Communicatie: radiosignalen houden niet altijd stand op de snelweg, maar het geluid van een dikke luchthoorn doet dat zeker wel. Met een luchthoorn op je vrachtwagen breng je ook gemakkelijk een boodschap over naar mede-chauffeurs. Bij een inhaalmanoeuvre of om ze gewoon te groeten.
 

Alles voor je truck vind je bij Truckjunkie

Een luchthoorn is een must-have voor je vrachtwagen! Maar we zijn niet alleen een toetershop - in onze webshop vind je nog veel meer badass gadgets voor je truck. Denk ook eens aan een personalized kentekenplaat-houder of lichtbakjes voor achter je raam, maar ook aan opvallende verlichting in verschillende kleuren of andere dikke truckstyling producten om je wagen eigen te maken.

Bij Truckjunkie hebben we echt alles wat je maar kunt bedenken op het gebied van truckstyling, zowel voor de binnen- als de buitenkant. Wij weten wat er leeft; We share your passion!

 

De voordelen van een luchthoorn bestellen bij Truckjunkie

Koop je jouw airhorn in onze webshop, dan heeft dat de volgende voordelen:
  • Scherpe prijzen;
  • Snelle levering;
  • 14 dagen bedenktijd;
  • Mogelijkheid tot afhalen in Gemert;
  • Bij afhalen een uniek fotomoment voor ons nieuwe pand.
 

Meer weten over luchthoorns?

Wil je meer weten over luchthoorns? Wij zijn bereikbaar via Whatsapp! Voeg ons nummer vandaag nog toe: +316 - 2485 6199 of bel ons via ons vaste nummer +31492 - 34 79 37.

 


Menu
Zoeken
Wishlist
Account
menu icon
Cart