Kies een categorie
Home / VERLICHTING / DUBBELBRANDERS

DUBBELBRANDERS

filter icon Filter

Filter

close
0
Onbeperkt
  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

 

De beste LED-dubbelbranders voor je truck

Wil jij jouw truck voorzien van een dubbelbrander of meerdere dubbelbranders zodat die overal goed zichtbaar is? Dan ben je bij Truckjunkie op de juiste plaats! In ons uitgebreide assortiment vind je dubbelbranders in allerlei verschillende kleuren. Maak je truck veiliger én geef je vrachtwagen je eigen twist met onze dubbelbranders in één of meerdere kleuren.

 

Waarom dubbelbranders op je truck plaatsen?

  • Je gaat goed verlicht de weg op;
  • Andere bestuurders zien jou beter;
  • Je geeft je truck een unieke uitstraling.
 

Dubbelbranders met LED op je truck of op een ander voertuig

Een dubbelbrander met LED-verlichting is een must-have voor jouw truck. Zo’n lamp zorgt voor betere zichtbaarheid tijdens het rijden en geeft je truck een opvallende en stijlvolle uitstraling. LED-dubbelbranders zijn zeer efficiënt, want ze verbruiken minder stroom dan gloeilampen maar produceren wel een helderder licht. Ons assortiment dubbelbranders is te gebruiken op 24 volt en past op vrachtwagens, aanhangwagens, tractoren en andere grote voertuigen. 
 

Rode, oranje en witte dubbelbranders

Rode, oranje en witte dubbelbranders zijn zeer populair, daarom vind je deze kleuren in ons assortiment dubbelbranders terug. Wit licht is ideaal voor voorop de wagen, terwijl oranje voor de zijkant is en rood je helpt op te vallen aan de achterkant.
 

Bestel je dubbelbranders bij Truckjunkie

Door je dubbelbranders te kopen bij Truckjunkie, ben je ervan verzekerd dat je kwalitatief hoogwaardige verlichting krijgt geleverd. Alle producten die je in ons assortiment aantreft, zijn zorgvuldig getest op duurzaamheid en kwaliteit. Ben je niet tevreden? Dan heb je tot veertien dagen na je aankoop bedenktijd.
 

Waarom dubbelbranders bestellen bij Truckjunkie?

Koop jij jouw dubbelbrander LED-verlichting bij Truckjunkie, dan heeft dat verschillende voordelen:
  • Voordelige prijzen;
  • Afhalen mogelijk;
  • Snelle levering;
  • Veertien dagen bedenktijd na je aankoop;
  • Een goede service voor al onze klanten.
 

Op zoek naar andere soorten verlichting?

Ben jij er al helemaal klaar voor om de beste verlichting voor je vrachtwagen uit te kiezen? In onze webshop vind je nog veel meer soorten lampen en verlichting die van jouw vrachtwagen een heldere bak maken. Denk aan LED-strips, breedtelampen, mistlampen en nog veel meer.

Bekijk onze verlichtingsopties
 

We share your passion

Ga in stijl de weg op met een dubbelbrander van Truckjunkie. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op! Stuur een e-mail naar support@truckjunkie.nl, bel met +31 (0)492 - 34 79 37 of bereik ons via ons contactformulier.

Wij hebben ook whatsapp!


Menu
Zoeken
Wishlist
Account
menu icon
Cart