Kies een categorie
Home / SPATLAPPEN

SPATLAPPEN

filter icon Filter

Filter

close
0
Onbeperkt
  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  


 

Spatlappen voor je vrachtwagen

Ben jij op zoek naar spatlappen om je truck schoon te houden? Nadat je door de wasstraat gaat, wil je je vrachtwagen natuurlijk zo lang mogelijk laten shinen! Met de spatlappen uit ons assortiment houd je al het vuil, strooizout en water dat van de weg opspat tegen, zodat je truck spic en span blijft.

 

Wat zijn spatlappen?

Spatlappen - ook wel bekend als mud flaps - zijn rubberen of kunststof flappen die je aan de voor- en achterkant van je truck bevestigt. Ze houden opspattend vuil, stenen en water tegen en beschermen op die manier niet alleen je truck, maar ook alle auto’s om je heen. Om je aan de verkeersregels te houden, moet je spatlap in goede staat zijn. Is een van je spatlappen aan vervanging toe? Koop een nieuwe spatlap bij Truckjunkie!

 

Waarom spatlappen?

  • Houden opspattend water en vuil tegen;
  • Voorkomen beschadigingen door stenen;
  • Beschermen je vrachtwagen;
  • Beschermen de auto’s voor en achter je;
  • Zijn wettelijk verplicht.
     

Wanneer heb je nieuwe spatlappen nodig?

Heb je een nieuwe truck of ga je die kopen? Meestal zitten daar dan al spatlappen op en hoef je er niet over na te denken. Maar helaas gaan je spatlappen niet eeuwig mee - ze slijten uiteindelijk. Dit komt door het weer, de wegomstandigheden, maar ook door normaal gebruik. Controleer iedere spatlap daarom regelmatig. Zie je scheuren of beschadigingen? Dan is het tijd om je spatlappen te vervangen.

Als je je spatlappen moet vervangen, bestel ze dan bij Truckjunkie. In onze webshop vind je spatlappen van meerdere grote merken. Daarnaast vind je bij ons onze limited edition Truckjunkie-spatlappen en spatlappen met een custom design. Plaats een spatlap met unieke teksten op je vrachtwagen!

 

Spatlappen van populaire vrachtwagenmerken

Ben jij op zoek naar spatlappen van een populair vrachtwagenmerk? In ons assortiment vind je:

 

Truckjunkie spatlappen

Truckjunkie zou Truckjunkie niet zijn als je bij ons niet onze unieke Truckjunkie-spatlappen kon aanschaffen. Je vindt deze spatlappen in geen enkele andere webshop. Met limited edition Truckjunkie-spatlappen ga je in stijl de snelweg op.

 

Spatlappen met een custom design

Met je wagen wil je kunnen pronken. Daarom kun je bij Truckjunkie ook spatlappen met een custom design laten maken met jouw eigen spreuk of logo in alle kleuren! Custom design-spatlappen worden gemaakt van stevig kunststof en hebben een hoogwaardige en duurzame inktbedrukking. Geen stickers!

Omdat custom spatlappen speciaal voor jouw truck worden gemaakt, is de levertijd maximaal drie weken.

 

Bestel montagesteunen bij Truckjunkie

Bestel je spatlappen voor jouw vrachtwagen bij Truckjunkie, dan worden die geleverd zonder montagemateriaal. Bestel daarom ook je montagesteunen bij ons. Bij onze montagesteunen zijn geen boren nodig en zijn bouten niet zichtbaar.

 

Waarom spatlappen voor je vrachtwagen bestellen bij Truckjunkie?

âś” Gegarandeerd snelle verzending;
âś” Afhalen mogelijk (met fotomoment);
âś” Strakke prijzen;
âś” Uitgebreid assortiment;
âś” 14 dagen bedenktijd.

 

Al je truck-accessoires bij Truckjunkie: We share your passion

Bij Truckjunkie vind je alles voor je truck. Van verlichting tot geurhangers tot merch, onze webshop is dé one-stop-shop voor chauffeurs en truck-liefhebbers. Dus ben jij op zoek naar toffe gadgets voor je vrachtwagen? Neem dan contact met ons op of bekijk ons uitgebreide assortiment. 


Menu
Zoeken
Wishlist
Account
menu icon
Cart