Kies een categorie
Home / VERLICHTING / BREEDTELAMPEN

BREEDTELAMPEN

filter icon Filter

Filter

close
0
Onbeperkt


Bezig met laden...

 

Breedtelampen

Ben jij op zoek naar een nieuwe of extra breedtelamp voor je vrachtwagen? Ontdek dan snel ons uitgebreide aanbod! Ons assortiment is compatibel met de 24-voltsystemen van iedere vrachtwagen.

Bij Truckjunkie vind je breedtelampen van verschillende merken, zoals Ledson, Strands en Gylle.
 

Wat zijn breedtelampen?

Breedtelampen zijn ook wel bekend als breedtepalen. Het zijn belangrijke accessoires voor je vrachtwagen, die je zichtbaarheid en veiligheid verbeteren. Onze breedtelampen voldoen aan de hoge eisen van de transportsector. Ze zijn duurzaam, gaan lang mee en kunnen tegen extreme weersomstandigheden. Met hun heldere licht ben je ook bij weinig licht goed te zien. Dat is voor jou fijn, maar ook voor andere weggebruikers!
 

Waarom een breedtelamp op je vrachtwagen?

Plaats je breedtelampen op je vrachtwagen, dan biedt dat verschillende voordelen die bijdragen aan je veiligheid en zichtbaarheid:
  • Verbeterde zichtbaarheid: breedtelampen helpen andere weggebruikers om de omvang en de contouren van je vrachtwagen beter te zien, vooral in het donker of bij slecht weer. Ook helpen ze jou om de weg beter te zien;
  • Veiligheid: door de verhoogde zichtbaarheid van je vrachtwagen kunnen andere bestuurders de afmetingen van je vrachtwagen beter inschatten, wat de kans op ongelukken vermindert;
  • Signalering bij draaien: breedtelampen helpen bij het signaleren van de richting waarin je vrachtwagen draait, wat vooral nuttig is op smalle wegen of in complexe verkeerssituaties;
  • Regelgeving: in veel landen zijn breedtelampen wettelijk verplicht voor vrachtwagens van bepaalde afmetingen;
  • Bescherming van de vrachtwagen: breedtelampen helpen bij het vermijden van botsingen die schade aan de vrachtwagen kunnen veroorzaken, vooral in krappe ruimtes;
  • Uiterlijk: breedtelampen zorgen ervoor dat je vrachtwagen er onderscheidend en professioneel uitziet.
 

Breedtelampen met LED-verlichting

In ons assortiment vind je breedtelampen met LED-verlichting. LED-verlichting is energie-efficiënt en heeft een lange levensduur. Het werkt met kleine deeltjes - de zogenaamde LEDs - die licht geven en minder stroom gebruiken dan de oude traditionele verlichting. Door het kleine formaat van de leds kunnen er meerdere kleuren in een lamp zitten. Wat meteen een andere uitstraling geeft.

Bij Truckjunkie vind je LED-lampen in verschillende kleuren, zoals geel, rood, oranje en wit.
 

Waarom een breedtelamp bestellen bij Truckjunkie?

Schaf je bij Truckjunkie een breedtelamp aan, dan ben je altijd zeker van een product met hoogwaardige kwaliteit. Al onze producten zijn uitvoerig getest op duurzaamheid. Dankzij deze controles ben jij gegarandeerd van een product dat aan al je verwachtingen voldoet. 
 

Wat zijn de voordelen van Truckjunkie?

Koop jouw breedtelampen bij Truckjunkie en ervaar verschillende voordelen:
  • Strakke prijzen;
  • Snelle levering;
  • Afhalen mogelijk (mét tof fotomoment);
  • Veertien dagen bedenktijd na aankoop.
  

Breedtelampen bestellen

In onze webshop vind je een gevarieerd aanbod breedteverlichting voor vrachtwagens en trucks. Zoek je een specifiek type of model breedtelamp of wil je graag persoonlijk advies ontvangen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om je te helpen.


Menu
Zoeken
Wishlist
Account
menu icon
Cart