Kies een categorie
Home / VERLICHTING / ZIJMARKERING

ZIJMARKERING

filter icon Filter

Filter

close
0
Onbeperkt
  1 / 4  Bezig met laden...
   1  2 3 4  

 

Zijmarkering

Ben jij op zoek naar markeringsverlichting voor je vrachtwagen? Volgens diverse nationale en Europese voorschriften zijn markeringslampen wettelijk verplicht voor vrachtwagens en andere voertuigen. Door markeringslampen te kopen, leef je deze verplichting na en verbeter je je veiligheid op en langs de weg. Voorkom ongelukken en boetes en schaf vandaag nog markeringsverlichting aan.

In ons assortiment vind je LED-markering in verschillende kleuren, van onder andere het bekende merk LEDSON.
 

De voordelen van zijmarkeringslichten op je vrachtwagen:

  • Verbetert zichtbaarheid;
  • Verhoogt verkeersveiligheid;
  • Voorkomt ongelukken.
 

Waarom markeerverlichting aanschaffen?

Het is belangrijk om je vrachtwagen goed te verlichten als het donker is. Markeringslampen kunnen je daarbij helpen. Ze zorgen ervoor dat je in het donker goed zichtbaar bent op de weg, wat je verkeersveiligheid verbetert. Dat is niet alleen goed voor jou, maar ook voor andere weggebruikers die profiteren van de markeringslampen op je vrachtwagen of truck.
 

Waarom markeerlampen bestellen bij Truckjunkie?

Als je op zoek bent naar markeringslampen voor je voertuig - inclusief de optie met LED-verlichting - dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een breed betaalbaar assortiment markeringslampen van verschillende merken, waaronder LEDSON, OMNIUS en ASTRAL. Natuurlijk worden al onze producten uitvoerig op duurzaamheid getest, zodat jij zeker weet dat je lampen aan al je verwachtingen voldoen.
 

LED-markeerverlichting op je vrachtwagen

In ons assortiment vind je markeringsverlichting met LED-lampen. LED-verlichting is energiezuinig en gaat lang mee, omdat het gebruikmaakt van kleine lichtgevende deeltjes (LEDs) die minder stroom verbruiken dan traditionele gloeilampen.

Daarnaast zijn LED-lampen milieuvriendelijker, omdat ze geen schadelijke stoffen bevatten en minder warmte produceren. Op de lange termijn bespaar je ook nog geld met LED-lampen, omdat ze minder energie verbruiken en je je markeringsverlichting minder vaak hoeft te vervangen. In veel landen is het bovendien verplicht om LED-verlichting te gebruiken.
 

Waarom zou je kiezen voor Truckjunkie?

Ontdek de voordelen van Truckjunkie:
  • Aantrekkelijke prijzen;
  • Snelle levering;
  • Ook de mogelijkheid om af te halen, met een leuk fotomoment erbij;
  • Veertien dagen bedenktijd na aankoop.
 

Truckjunkie: we share your passion voor markeringsverlichting!

Ontdek een divers assortiment markeringsverlichting voor vrachtwagens en trucks. Ben je op zoek naar een specifiek type of model markeringslamp of heb je behoefte aan persoonlijk advies? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag!


Menu
Zoeken
Wishlist
Account
menu icon
Cart