Kies een categorie
Home / GORDIJNEN & KUSSENS

GORDIJNEN & KUSSENS

filter icon Filter

Filter

close
0
Onbeperkt
  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

 

RAAMDECORATIE

Een echte upgrade voor je vrachtwagen realiseer je met mooie, nette gordijnen en voorraambanden. Met de raamdecoratie van Truckjunkie ziet jouw truck er van buiten en van binnen mooi en huiselijk uit. Bovendien kun je ook bijpassende kussens kopen waarmee je net dat beetje extra luxe geeft aan je vrachtwageninterieur.
 

Gordijnen en voorraambanden

De gordijnen en voorraambanden bestaan uit een dubbele stof en zijn 100% verduisterend. De buitenzijde van de gordijnen is van pluche en de binnenzijde van de gordijnen is van een suèdelook textiel. De ophangband (de band waarmee je de gordijnen bij elkaar bindt) is van dezelfde pluche gemaakt als de buitenzijde van de gordijnen. De kleuren van de gordijnen en voorraambanden kun je zelf kiezen en samenstellen. Zo past de gordijnenset altijd bij de rest van je vrachtwageninterieur.
 

Combi Deal: gordijnen en voorraambanden als set

Heb je zowel gordijnen als voorraambanden nodig, kies dan voor onze combi deal. Zo ben je verzekerd van dezelfde uitstraling en de hoogwaardige kwaliteit van Truckjunkie. Kleurverschil wil je immers niet. De gordijnen en voorraambanden in de combi deals komen uit dezelfde textielproductie en dus is er geen kwaliteits- of kleurverschil. Dat geldt ook voor onze bijpassende kussens.


Menu
Zoeken
Wishlist
Account
menu icon
Cart