Kies een categorie
Home / GORDIJNEN & KUSSENS / GORDIJNEN

GORDIJNEN

filter icon Filter

Filter

close
0
Onbeperkt


 

Vrachtwagen-gordijnen, raambanden en alle toebehoren

Ze zijn bijna onmisbaar voor je truck: gordijnen. Niet alleen zorgen vrachtwagen-gordijnen voor een huiselijk gevoel, ze zijn ook nog eens ontzettend functioneel. Daarom vind je bij Truckjunkie luxe zijgordijnen, hoogwaardige raambanden en praktische ophangbanden. Je gordijnen passen altijd perfect bij jouw vrachtwagen-interieur, want je kiest zelf de kleuren van de gordijnen, raambanden, ophangbanden en de franjes.

 

De voordelen van vrachtwagen-gordijnen op een rij:

  • Gordijnen bieden extra bescherming tegen de zon of tegen buitenverlichting;
  • Raambanden zorgen voor extra stijl;
  • Gordijn-sets dragen bij aan de privacy in je cabine;
  • Gordijnen voegen een persoonlijke touch aan je truckcabine toe.
 

Vrachtwagen-gordijnen voor jouw interieur

Bij Truckjunkie passen je bestelde gordijnen altijd bij het interieur van je cabine. De mogelijkheden zijn namelijk bijna eindeloos. Je kiest de kleuren van je truck-gordijnen, raambanden, ophangbanden en zelfs de franjes op individueel niveau. Geen enkele kleurencombinatie gaat te ver! Daarnaast kun je kiezen uit verschillende materialen, zoals Deense pluche (een pluche van kwalitatief hoogwaardige kwaliteit) en suède-stof. Wel hebben onze gordijnen allemaal één belangrijke eigenschap met elkaar gemeen: ze werken stuk voor stuk verduisterend.

 

Gordijnen ophangen in je vrachtwagen

Onze voorraambanden worden geleverd met een klittebandbevestigingssysteem, zodat je iedere raamband eenvoudig in je vrachtwagen bevestigt. De gordijnen worden geleverd zonder haken en runners, maar gelukkig vind je deze in onze webshop al vanaf € 12,95.

Bekijk de haken en runners

 

Kunnen truck-gordijnen in de wasmachine?

De vrachtwagen-gordijnen van Truckjunkie worden gemaakt van hoogwaardige stof en Deense pluche. Deze stof is niet geschikt om te wassen in een wasmachine. Breng de gordijnen bij voorkeur naar een professionele stomerij en vraag specifiek om een dry-cleaning die de stof niet aantast. Zo houd je ze in topconditie! Handwas is mogelijk op een lage temperatuur. Hang de gordijnen naderhand uit. Houd er daarnaast rekening mee dat gordijnproducten zoals gordijnen, raambanden en kussens niet kunnen worden geretourneerd omdat ze per order en op verzoek van de klant worden gemaakt.

 

Waarom raambanden en gordijnen voor je vrachtwagen bestellen bij Truckjunkie?

Bestel je je raambanden en gordijnen bij Truckjunkie, dan heeft dat verschillende voordelen:
  • Strakke prijzen;
  • Snelle levering;
  • Afhalen mogelijk in Gemert.
 

Vrachtwagen-decoratie en combi-deals

Ben je op zoek naar kussens die bij je gordijnen en raambanden passen? Bekijk dan onze customizable kussens van alcantara en Deense pluche. Het is bij ons ook mogelijk om je set gordijnen, raambanden en kussens in één keer te bestellen.

Bekijk hier de complete set

 

Truckjunkie: We share your passion!

Je cabine is je tweede huis. Kleed je truck daarom stijlvol aan met de gordijnen en aanverwante producten van Truckjunkie. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op! Stuur een e-mail naar support@truckjunkie.nl of bel met 0492 - 347 937.


 


Menu
Zoeken
Wishlist
Account
menu icon
Cart