Kies een categorie
Home / VERLICHTING

VERLICHTING

filter icon Filter

Filter

close
0
Onbeperkt
  1 / 32  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  

 

VOLLEDIG ASSORTIMENT VERLICHTING

Alles voor je vrachtwagenverlichting vind je in onze webshop. We hebben een enorm groot assortiment aan vrachtwagen lampen, lampenfolies en strips. Is je truckverlichting kapot of aan vervanging toe? Bekijk dan onze halogeen lampenled lampen en 24 volt verlichting in alle soorten, kleuren en fittingen.
 

Noodzakelijke en decoratieve verlichting

Mooie vrachtwagens staan letterlijk en figuurlijk in de spotlights. Van voor, opzij en aan de achterzijde heeft een truck verlichting die vaak noodzakelijk is en soms ook decoratief. Onze populaire dubbelbranders zijn daar een goed voorbeeld van. En we hebben niet voor niets zo’n groot assortiment aan flitser- en zwaailampen. Achterwand verlichting, interieur verlichting en truck verlichting accessoires. Je vindt het bij Truckjunkie. En ook voor je volledige truck interieur verlichting koop je de mooiste binnenverlichting bij Truckjunkie.
 

Verlichting voor, opzij en achter

Ben je op zoek naar lampen voor je truck? Je gaat ze zeker vinden bij Truckjunkie. Geef je vrachtwagen een upgrade met mooie kop- en mistlampen, zijmarkering, toplichten, led bars en achterlichten. Van voor naar achter en van top tot teen kun je jouw truck de styling geven waar jij van gaat genieten. Zoek je specifiek naar lichten voor Scania, DAF, Man en Volvo? Ook dat vind je in de webshop van Truckjunkie.
 

Merken vrachtwagenverlichting

Ben je op zoek naar een specifiek merk truckverlichting? In onze webshop vind je onder andere vrachtwagenlampen van de merken Gylle, Hella, Ledson en ook ons eigen merk Omnius. Populaire lampen zijn de Hella markeringslampen, zwaailampen, verstralers en zijmarkering. Van Gylle hebben we een ruim asortiment breedtelampen en Deense lampen. En van het merk Ledson hebben we verschillende werklampen en positielichten standaard op voorraad.
 

Lampen, lampenkappen, bedrading en toebehoren

Alles voor je truck verlichting vind je bij Truckjunkie. We leveren merk lampen en universele verlichting en ook bijbehorend aansluitmateriaal. Weerstanden, vertakkingskabels, adapters en meer. Heb je een vraag over een verlichtingsproduct voor je vrachtwagen? Neem dan contact met ons op. Stuur ons een e-mail met je vraag en indien mogelijk ook een foto. We komen dan snel bij je terug met een passende oplossing.


Menu
Zoeken
Wishlist
Account
menu icon
Cart