Kies een categorie
Home / GEURHANGERS

GEURHANGERS

filter icon Filter

Filter

close
0
Onbeperkt
 


 

LUCHTVERFRISSERS

Een mooie vrachtwagen kan niet zonder een lekker geurtje in de cabine. Ons assortiment luchtverfrissers van merken als Poppy en Arbre Magique, onze eigen limited edition Truckjunkie Geurhanger en Magic Clips in Kokosnoot en Vanille zorgen ervoor dat jouw truck cabine van binnen heerlijk ruikt.
 

Keuze Arbre Magique en Poppy

In onze webshop kun je kiezen uit verschillende soorten luchtverfrissers en geurhangers. We bieden onder andere de bekende geuren van Arbre Magique, de welbekende geurende dennenboom voor aan de achteruitkijkspiegel. En je kunt ook alles van Poppy Grace Mate luchtverfrissers bij ons kopen. Van het luchtverfrissersmerk Poppy hebben we zo ongeveer alle geuren op voorraad. Je kunt kiezen uit de Poppy geurhangers die je aan de binnenspiegel kunt hangen en de Grace Mate Poppy geurflesjes voor op je dashboard paneel.
Voor de Poppy geurflesjes hebben we uiteraard ook de bijbehorende Poppy Leds van onder andere het bekende merk Ledson in onze webshop. Van deze Poppy Leds hebben we tevens alle elektra aansluitingen voorradig: de USB aansluiting, de directe aansluiting op 10-40 Volt en de aansluiting op de 12 Volt sigaretten aansteker.
 

Truckjunkie geurhangers

Truckjunkie zou Truckjunkie niet zijn als we niet onze eigen geurhanger zouden hebben. In Limited Edition is onze geurhanger voorradig. Laat je vrachtwagencabine lekker ruiken met de Truckjunkie geurhangers.
 

Magic clips

Liever geen geslinger aan je achteruitkijkspiegel en heb je beperkte ruimte op je dashboard, maar wil je wel een lekkere geur in je truck? Kies dan voor Magic Clips in de populaire geuren Kokosnoot of Vanille. De Magic Clips bevestig je eenvoudig in het luchtrooster waardoor er continue een subtiele geur wordt afgegeven.


Menu
Zoeken
Wishlist
Account
menu icon
Cart