Kies een categorie
Home / VERLICHTING / VERSTRALERS

VERSTRALERS

filter icon Filter

Filter

close
0
Onbeperkt


Bezig met laden...


 

Verstralers voor op je vrachtwagen

Ben jij een trotse trucker en wil je veilig en in stijl met je vrachtwagen rijden op ieder terrein? Dan ben je bij Truckjunkie aan het juiste adres. In ons assortiment vind je een brede verzameling aan verstralers in allerlei kleuren en maten. Op donkere wegen en terreinen zie jij altijd waar je naartoe gaat. Onze verstralers kunnen boven op je dakbeugel of cabine worden gemonteerd en voegen een persoonlijke touch toe aan je vrachtwagen. Kies voor de beste verstralers voor jouw truck!
 

Wat zijn de voordelen van verstralers?

  • Verbeterde zichtbaarheid: verstralers maken je vrachtwagen beter zichtbaar voor andere weggebruikers;
  • Groter verlichtingsbereik: verstralers reiken verder dan standaardkoplampen, waardoor je meer kunt zien;
  • Betere zichtbaarheid bij slecht weer: verstralers verminderen de effecten van mist, regen en sneeuw;
  • Flexibele aanpassing: de richting van de lichtbundel van verstralers kan worden aangepast aan de actuele rij-omstandigheden;
  • Stijlvol: verstralers zijn een stijlvolle toevoeging aan je vrachtwagen. Je valt ermee op!

 

Wat is het verschil tussen mistlampen en LED-verstralers?

Een verstraler is een krachtigere variant van een mistlamp. De lichtbundel die uit een verstraler schijnt, is ongeveer even breed als die van een mistlamp, maar bijna twee keer zo hoog. Dit maakt verstralers bijzonder geschikt voor vrachtwagens, aangezien de chauffeur hoog zit. Weet je niet zeker of je een mistlamp of een verstraler in je handen hebt? Dan kun je de code op de lamp controleren. Als de code begint met een letter (meestal B of F), betreft het een mistlamp. Als je geen letter ziet, gaat het om een verstraler.

 

Waar komen verstralers van pas?

Verstralers zijn heel handig op bouwplaatsen, waar de verlichting vaak tekortschiet en toegangswegen onbetrouwbaar zijn. Maar chauffeurs in alle sectoren kunnen profiteren van deze lampen. Een verstraler biedt namelijk ook geweldige verlichting voor chauffeurs die 's nachts op verlaten, donkere en mogelijk mistige wegen rijden. Houd er wel rekening mee dat een verstraler grootlicht is. Je mag verstralers daarom niet aan hebben als er tegenliggers aankomen.

 

De verschillende soorten verstralers van Truckjunkie

Verstralers zijn niet alleen functioneel, ze zijn ook een opvallend accessoire voor je vrachtwagen. Bij Truckjunkie vind je daarom verstralers in allerlei kleuren, inclusief opties met blauw, geel en helder glas. Onze verstralers zijn van hoogwaardige merken zoals LEDSON, Strands en OMNIUS.

 

Waarom een LED-verstraler voor je vrachtwagen bestellen bij Truckjunkie?

Koop je je verstralers bij Truckjunkie, dan heeft dat verschillende voordelen:
  • Strakke prijzen;
  • Snelle levering;
  • Afhalen mogelijk in Noord-Brabant.

 

Op zoek naar andere verlichtingsproducten?

Bij Truckjunkie vind je niet alleen toffe verstralers voor je vrachtwagen, maar ook andere luxe verlichting. Bezoek onze verlichting-pagina voor dubbelbranders, LED-lampen en nog veel meer.

 

Truckjunkie: We share your passion!

Ga in stijl de weg op met de verstralers van Truckjunkie. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op! Stuur een e-mail naar support@truckjunkie.nl of bel met +31 (0)492 - 34 79 37.
 


Menu
Zoeken
Wishlist
Account
menu icon
Cart